Cod galben de inundaţii în mai multe bazine hidrografice. Cod galben de furtuni în Ilfov şi Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hidrologii au emis o avertizare Cod galben de inundaţii pentru râuri din judeţele Buzău şi Vrancea, valabilă până marţi la ora 15.00.

Potrivit avertizării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe râurile mici din bazinele hidrografice ale Buzăului mijlociu şi inferior, Râmnicu Sărat - judeţele Buzău şi Vrancea.

Fenomenele periculoase se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe râurile mici din bazinul mijlociu al Rm. Sarat.

La rândul lor, meteorologii au emis două avertizări Cod galben de ploi în Ilfov, valabil până la ora 11.35. De asemenea, sunt valabile până la aceeaşi oră încă două avertizări Cod galben în Prahova şi Dâmboviţa, unde este posibil să plouă cu grindiă. 

De asemenea, până la ora 11.10 este în vigoare un Cod galben de furtuni în Giurgiu, în timp ce până la ora 11.00 este sub Cod portocaliu de vijelii judeţul Buzău. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite