Citiţi mâine în „Weekend Adevărul“: Pensiunea proiectată de Liviu Ciulei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă şi-a trăit întreaga viaţă pe scenă, Liviu Ciulei a lăsat în urmă şi o mică operă arhitecturală. Reporterii „Weekend Adevărul" prezintă, mâine, cariera mai puţin cunoscută a regizorului şi arată, în premieră, ultima creaţie a arhitectului Ciulei: macheta unei pensiuni cu 18 camere ce urma să fie amplasată pe strada Furnica din Sinaia.

• În România se pariază mult, iar mirajul relaxării financiare este motorul principal care deschide uşile agenţiilor de pariuri. În spatele ecranelor cu cifre şi tabele, sunt însă poveştile pariorilor, de cele mai multe ori, mai spectaculoase decât sporturile în sine.
• Marea maestră internaţională Elisabeta Polihroniade vorbeşte despre legătura indestructibilă pe care o are cu „sportul minţii". Unul dintre adversarii pe care şahista încă nu a reuşit să-i învingă este un program pe computer.
• Ovidiu Bojor (87 de ani), fitoterapeut şi doctor în farmacie, demonstrează cum poate fi încetinit procesul îmbătrâniri cu ajutorul unei alimentaţii prudente şi prin folosirea remediilor natural.
• Scriitorul Dan Lungu îşi aminteşte depre teama nejustificată cu care a îmbrăcat uniforma în prima zi de şcoală şi despre căldura imaşului pe care alerga în verile petrecute la ţară, în Coţuşca, satul bunicilor.
• Din ce în ce mai multe branduri din lumea modei aleg să-şi promoveze imaginea apelând la modele trecute de prima tinereţe. Citiţi, mâine, în „Weekend Adevărul" cum s-a scuturat industria modei de obsesia pentru tinereţe.
• În urmă cu doi ani, britanicul Steve Wheen a început să creeze grădini miniaturale, cu iarbă şi flori, pentru a acoperi gropile de pe srăzile şi trotuarele din Londra. „Gropile cu fericire" sunt astăzi cunoscute de toţi londonezii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite