Câţi tineri absolvenţi de studii superioare au trecut pragul târgului de joburi Angajatori de Top

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 10.000 de persoane au participat la târgul Angajatori de Top, care s-a desfăşurat zilele trecute în Capitală. 38% din cei care au consultat ofertele companiilor aveau peste cinci ani de experienţă, arată organizatorii evenimentului.

Cu toate acestea, nivelul de experienţă al vizitatorilor a fost unul divers, de la studenţi fără experienţă la persoane cu peste cinci ani în câmpul muncii.

16% din candidaţi, fără experienţă

Potrivit organizatorilor, 18% din cei prezenţi au avut o experienţă cuprinsă între unu şi trei ani, în timp ce participanţii fără experienţă pe piaţa forţei de muncă au reprezentat 16% din numărul total al candidaţilor.

În ceea ce priveşte angajatorii prezenţi la târg, aceştia au fost cu 25% mai mulţi decât în anii precedenţi. Aceştia au fost încântaţi, potrivit comunicatului, de faptul că mare parte din candidaţi îndeplineau criteriile şi le răspundeau aşteptărilor.

În privinţa vizitatorilor, peste 95% dintre candidaţii care au participat la târgul de joburi Angajatori de TOP sunt sau au urmat un program de licenţă sau de master.

Târg virtual de joburi, în perioada următoare

După ediţia din Bucureşti, proiectul continuă cu ediţia virtuală, pe www.hipo.ro în perioada 4-17 aprilie.

Pentru a participa la evenimentul virtual Angajatori de TOP, cei interesaţi trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe site-ul www.hipo.ro După accesarea contului personal vor putea interacţiona cu platforma 3D a evenimentului, unde pot vizita standurile virtuale ale companiilor, pot vizualiza joburile disponibile şi cerinţele solicitate de angajatori, pot aplica la joburile respective şi se pot înscrie la seminarii online (webinarii).

Participarea la webinarii este gratuită în baza preînscrierii pe www.hipo.ro, mai multe detalii urmând să fie oferite în următoarea perioada.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite