În Iunie - 400 de Unionişti la Mare

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

400 de voluntari Unionişti se vor vedea la mare în luna iunie. Sunt tineri activi de pe cele două maluri ale Prutului şi care sunt implicaţi zilnic în campaniile de informare la nivelul celor două state româneşti.

În iunie ne mutăm pe litoral şi organizăm cel mai mare eveniment care implică tinerii de pe cele două maluri ale Prutului.

400 de unionişti se vor afla în perioada 7-15 iunie la mare în staţiunea Venus pentru a face primul pas în studiul realităţii celor două state româneşti şi felul în care fiecare poate contribui la realizarea istoriei.

Pe lângă distracţia aferentă sezonului estival în prezenţa fraţilor de pe cele două maluri ale Prutului, participanţii vor lua parte la cursuri generale şi la workshopuri şi aplicaţii specializate, pe departamentele de lucru ale Acţiunii 2012. Coordonatorii şcolii vor lucra şi individual cu fiecare participant.

Şcoala va avea două serii de cursanţi, de câte 5 zile: 7-11 iunie şi 11-15 iunie.

Nu vă înscrieţi decât dacă aţi activat sau vă propuneţi să activaţi pentru promovarea acestui curent, existând o selecţie în acest sens.

detalii despre participare şi program: http://actiunea2012.ro/scoala.html

image
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite