PAMFLET Victor Ponta se visează „Erdogan“-ul României!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deschise ochii în lumina aurie a dimineţii de vară... Ce vis frumos... Prietenul, modelul politic, mentorul meu, Recep Erdogan, reuşeşte ce n-am reuşit eu în 2012. Dintr-o lovitură curăţă armata, justiţia, procuratura, poliţia, de toţi duşmanii săi, urmând să preia controlul politic asupra tot ce mişcă în Turcia. Ce om dom'le, ce om…

Are dreptate şi Piedone, poporul turc – un popor adevărat! La noi Guvernul Ponta a fost ales cu peste 5 milioane şi l-au dat jos 10 mii, nicidecum cei care l-au ales! Unde a fost atunci poporul?

În ţara noastră ideile autorist-fasciste sunt promovate în mod deschis de oameni care cred în "instituţii de forţă militarizate” (fiind ei înşişi ofiţeri sau colaboratori sub acoperire) …

  În România suntem ţinuţi de Propagandă Fascistă într-un război absurd al românilor contra românilor, care nu m-a lăsat să aduc bunăstarea mult visată de români.

Ce blestem pe România să cadă sub puterea unei Secte mai obtuze decât talibanii şi mai lipsită de scrupule decât ISIS!

Foarte bine că a demis 3500 de judecători şi procurori. Şi eu, dacă reuşeam în 2012, preluam controlul politic la DNA, la ICCJ, CSM, în serviciile de informaţii, scăpăm de toţi duşmanii ţării, care o ţin langa cu separaţia puterilor în stat, cu statul de drept. Cu Şerban Nicolae şef la DNA şi Codrin Ştefănescu la SRI, cine era jupânul în ţară? Vă arătam eu un stat de „drepţi” de nu vă vedeaţi…

Le făceam dreptate lui Nicolescu, Mazăre, Constantinescu, Duicu,  şi atâtor PSD-isti de valoare, căzuţi sub securea Codrutei Kovesi, manipulată de cercurile revanşarde din UE şi SUA. Cum să anchetezi şi să trimiţi în judecată oameni care conduc ţara? Aşa ceva este inadmisibil!

Când un lider politic (adică Erdogan) cheamă oamenii în stradă să lupte cu mâna goală contra armatei şi milioane de oameni îl ascultă (fie susţinători fie oameni care nu îl plac dar care acum cred că are dreptate), poate înţelegem că ce ne minte pe noi Propaganda oficială despre acel lider şi acea ţară este doar manipulare clasică!

Sper doar ca Turcia şi poporul său extraordinar să treacă cu bine şi peste acest moment tragic ! Iar noi să învăţăm din nou ce înseamnă mândrie naţională şi unitate pentru libertate şi drepturile fundamentale! Şi care presupune că un om cu mâna de fier, cum eram şi eu, să conducă tot ce mişcă în Turcia.

Oameni mândri şi demni, care au curaj să se lupte cu mâna goală contra tancurilor pentru ţara lor! (după Decembrie 89 mai vedeţi români gata să lupte contra unei lovituri de stat, precum aceea prin care Iohannis m-a dat jos de la guvernare)!??

Închise iarăşi ochii…

Dacă Dragnea va fi condamnat a doua oară, pedeapsa cu suspendare deja primită se va transforma în executare. Să execute şi el, cum m-a executat pe mine cu ocazia numirii ca preşedinte la Cameră…

Şi atunci, PSD-istii rămaşi orfani vor veni în genunchi la mine, să-i salvez de la pieire în prag de alegeri.

Voi accepta cu greutate şi mă voi lansa în promisiuni în faţa cărora ar fi pălit de invidie până şi Dan Diaconescu.

Vom câştiga alegerile, împreună cu ALDE, de o manieră care să-i lase fără replică pe Alinuta Gorghiu Dej şi pe Iohannis.

Deşi va strâmba din nas, şi va risca acuzaţia de înaltă trădare, până la urmă Iohannis îl va numi premier pe Tăriceanu, iar eu voi fi preşedintele Senatului.

Ştiu  unde am greşit în 2012, şi nu voi repeta acele erori.

Iohannis va fi acuzat de înaltă trădare, cu dovezi şi documente mai mult sau mai puţin fabricate.

Imediat parlamentul îl va suspenda, iar eu voi ajunge preşedintele României. În sfârşit… mă văd la Cotroceni ca şef al armatei şi politicii externe, şi cu serviciile la dispoziţia mea…

Nu ca blegul de Crin, care nu ştia ce să facă, a bălmăjit-o ca ultimul politician… Gargară, gargară şi fapte ioc. Nu tu schimbări de şefi la DNA, servicii, ICCJ, poliţie şi în toate structurile de forţă, cum face acum Erdogan.

Nu voi repeta aceleaşi greşeli. Ce UE, ce America? Asa cum Erdogan le dă cu flit, tot asa voi face si eu, cu sprijinul Turciei.

La referendumul pentru demiterea preşedintelui Iohannis şi apoi la cele de alegeri prezidenţiale şefii de secţii de votare vor fi numiţi de la PSD, nu vom mai accepta să numere alţii. Că doar contează cine numără…

Şi iată-mă preşedinte… În fine, mă pot răzbuna pe toţi cei care mi-au făcut viaţa amară. Kovesi, Tapalaga, Ioana Ene, Andrei Pleşu, şi mulţi alţii, vor fi prin închisori şi-mi vor cere cu lacrimi în ochi graţierea, sau reducerea pedepselor. Voi trece prin celulele lor şi-i voi oblige să-mi pupe picioarele…

După trierea judecătorilor şi procurorilor, exact cum face Erdogan, pe unii îi voi acuza de înaltă trădare, pe alţii de insubordonare, şi toţi vor tremura de frica pedepselor la care îi voi supune.

Voi schimba şi Constituţia, voi scrie cu mâna mea ce trebuie pentru ca poporul să-mi fie recunoscător.

Decât o democraţie bolnavă, mai bine una sănătoasă, instaurată de mine.

Deschide ochii… Se aude glasul Dacianei. „Victore, mai scoală şi tu, ce zaci atâta în pat?”

Şi realitatea, crudă, rea, nedreaptă faţă de mine, care mi-am riscat viaţa pentru binele unui popor nerecunoscător, năvăleşte în cameră.

Eheeee, dacă eram preşedintele Turciei…

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite