Victor Ponta va efectua joi o vizită la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Streleţ, a anunţat, luni, că îl aşteaptă joi la Chişinău pe omologul său roman Victor Ponta.

„Pe 27 august îl aştept pe prim-ministrul Victor Ponta la Chişinău, zi în care Republica Moldova va sărbători 24 de ani de la proclamarea Independenţei“, a anunţat Valeriu Streleţ pe pagina sa de Facebook.

Potrivit unui comunicat al Guvernului Republicii Moldova, Victor Ponta va fi însoţit la Chişinău de o delegaţie formată din miniştri şi consilieri de stat.

„Vizita delegaţiei române va începe cu depuneri de flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt şi va continua la Complexul Memorial «Maica Îndurerată». Ulterior, prim-miniştrii Valeriu Streleţ şi Victor Ponta vor avea o întrevedere tête-à-tête, după care delegaţiile se vor întruni într-un format lărgit“, se mai menţionează în comunicat.

Cei doi şefi de Executiv vor susţine o conferinţă de presă comună, la sediul Guvernului.

De asemenea, premierul român va mai avea întrevederi joi cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, şi preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Victor Ponta a spus, luni, că nu va participa joi la noile discuţii privind Codul Fiscal, întrucât se va afla la Chişinău, unde se va întâlni cu omologul său moldovean, Valeriu Streleţ, informează Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite