Tudose răspunde atacurilor de campanie: Când eşti idiot, înconjurat de idioţi şi ai mulţi bani la dispoziţie, apelezi la astfel de „metode de campanie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Tudose, candidat al Pro România la alegerile europarlamentare, lansează un atac dur după apariţia unui filmuleţ care ar prezenta o presupusă legitimaţie a sa de angajat al SRI, precum şi faptul că alţi candidaţi ai Pro România ar avea legături cu diferite servicii secrete. Fostul premier îi consideră pe cei care au comandat filmuleţul „idioţi“, aceştia profitând de banii pe care îi au de la stat.

Mihai Tudose a reacţionat public după ce pe Facebook a circulat un filmuleţ care ar prezenta legitimaţia acestuia de angajat SRI şi a lui Iurie Leancă de angajat KGB, dar şi o legitimaţie a lui Florian Coldea, fost director adjunct al SRI.

„A «apărut» un filmuleţ care se doreşte a fi «devastator» la adresa mea şi a unor colegi candidaţi ai PRO România. Sunt prezentate presupuse legitimaţii de la SRI, KGB, etc... Când eşti idiot, înconjurat de idioţi, ai muuuulţi bani la dispoziţie, eşti disperat că-ţi fuge pământul de sub picioare, când e de notorietate că eşti tatăl hoţilor... apelezi la astfel de «metode de campanie»“, scrie pe pagina sa de Facebook Mihai Tudose, aluzia sa fiind la adresa celor din anturajul lui Liviu Dragnea şi a liderului PSD. 

„Căci nu-i aşa, cine nu e de acord ca tu şi clica ta să furaţi toată ţara este securist! Cine nu e de acord cu amnistia si graţierea ta şi a găştii tale nu e patriot, e un trădător! Lasă că vine el votul pe 26 mai şi pleci tu cu toţi ai tăi. Acasă sau în altă parte“, a completat fostul premier. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite