Tensiunile în PSD continuă. Dragnea: Această coaliţie i-a prezentat premierului că are majoritate. E închis subiectul pentru mine. Întrebaţi la Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat săgeţi către premierul Viorica Dăncilă. Social-democratul i-a transmis premierului că PSD-ALDE au în continuare majoritatea în Parlament şi că se poate veni cu o restructurare a Guvernului în legislativ.

„Am avut o discuţie luni, cu PSD ALDE, am prezentat doamnei premier majoritatea din Parlament, majoritate ţinută de noi de când am câştigat alegerile.Şi am stabilit cu doamna prim-ministru să hotărească dumneaei“, a declarat Liviu Dragnea, referitor la situaţia Guvernului. 

Liderul PSD a precizat şi de ce s-a luat în grabă decizia nominalizării de interimari la cele trei ministere lăsate fără titulari. „După ziua de ieri, când de abia seara preşedintele a ieşit şi a spus ce ştiam, nu mai era timp pentru a se rezolva procedurile parlamentare, pentru a veni la votul de azi. A rămas ca doamna premier să se gândească dacă vrea să vină în Parlament“, a completat Liviu Dragnea. 

La final, preşedintele PSD i-a transmis un mesaj şi premierului. „„Această coaliţie i-a prezentat doamnei premier că are majoritate. E închis subiectul pentru mine“, a mai afirmat Dragnea. Întrebat de opinia lui Dăncilă pe alte subiecte care in de susţinerea parlamenară a Guvernului, Dragnea le-a recomandat jurnaliştilor să pună întrebările la Palatul Victoria

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite