SURSE Dragoş Dinu, secretar de stat, l-ar putea înlocui pe Cristian Ghinea în funcţia de ministru al Fondurilor Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Ghinea va candida pe listele USR la alegerile parlamentare FOTO Eduard Enea
Cristian Ghinea va candida pe listele USR la alegerile parlamentare FOTO Eduard Enea

Dragoş Dinu, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, l-ar putea înlocui pe Cristian Ghinea, care şi-a dat demisia din funcţia de ministru pentru a candida pe listele USR la alegerile parlamentare, potrivit unor surse guvernamentare citate de news.ro.

Secretarul de stat din Ministerul Fondurilor Europene, Cristian Dragoş Dinu ar putea fi numit în locul lui Cristian Ghinea, care a demisionat miercuri din funcţia de ministru, au delclarat pentru News.ro, surse guvernamentale.

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea şi-a anunţat în această dimineaţă demisia din Guvern, el urmând să candideze pe listele USR la parlamentare.  „Ultima mea şedinţă ca membru în Guvernul Cioloş 1. E un sentiment ciudat. Pare un secol privind înapoi, dar nu au trecut nici şase luni de ministeriat, nici un an de când am mers la Cancelarie. A fost intens. Şi a fost o onoare! De azi începe altceva“, a anunmţat Cristian Ghinea pe Facebook.

„Adevărul“ a scris ieri Cristian Ghinea va fi singurul ministru tehnocrat care va lăsa Guvernul Cioloş pentru a candida la parlamentare din partea USR. Din eşalonul doi al Guvernului, vor mai face pasul către USR alţi trei secretari de stat. Surse guvernamentale au povestit pentru „Adevărul“ de ce au refuzat Vlad Voiculescu şi Dragoş Pâslaru oferta lui Nicuşor Dan.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite