Blaga, despre data referendumului: „Probabil două-trei nopţi în toamnă, că aici sunt specialişti cei de la USL, că noaptea se pot întâmpla multe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pre;edintele PDL, Vasile Blaga FOTO Marian Iliescu
Pre;edintele PDL, Vasile Blaga FOTO Marian Iliescu

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că referendumul pentru revizuirea Constituţiei trebuie organizat „în două-trei nopţi în toamnă, pentru că aici sunt specialişti cei de la USL, pentru că noaptea se pot întâmpla multe“.


„Probabil două-trei nopţi în toamnă, că aici sunt specialişti cei de la USL, că noaptea se pot întâmpla multe“, a afirmat Vasile Blaga, întrebat despre posibilitatea cuplării referendumului de revizuire a Constituţiei cu alegerile prezidenţiale.

Vasile Blaga susţine ideea lui Traian Băsescu, potrivit căruia preşedintele este lipsit de atribuţii în urma adoptării Legii fundamentale.

„Eu ştiu că ei nu au fost de acord cu comasarea alegerilor, cu comasări de genul ăsta, dar iată că şi-au schimbat punctul de vedere. Ce să comasăm, un referendum odată cu alegerea noului preşedinte care pur şi simplu nu mai are atribuţii?“, a adăugat Blaga.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminică, la Antena 3, că nu renunţă la ideea organizării referendumului pentru Constituţie, menţionând că acesta poate avea loc în octombrie, pe parcursul a trei zile.

La rândul său, premierul Victor Ponta lansează ideea organizării Referendumului pentru Constituţie, în aceeaşi zi cu alegerile prezidenţiale de anul viitor, precizând că este cel mai raţional lucru care poate fi luat în calcul.

Materiale pe aceeaşi temă:

Ponta, despre referendumul pentru Constituţie: „Putem să îl organizăm odată cu primul tur al prezidenţialelor“

Liviu Dragnea: „Referendumul ar putea să dureze trei zile“





 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite