Ponta: Băsescu e ca un copil râzgâiat care vrea să strice jucăriile, înainte să i le ia părinţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTO Gov.ro
Premierul Victor Ponta FOTO Gov.ro

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că preşedintele Traian Băsescu este obligat să promulge legea referendumului, chiar dacă acesta din urmă a anunţat că va amâna pe cât posibil promulgarea.

“Preşedintele trebuie să aplice Constituţia şi este suficient de fricos pentru funcţia domniei sale ca să zică una la TV şi, după aia, să o promulge. Că o s-o promulge în a noua zi, la ora 24.00, astea sunt chestii de copii. Parcă e un copil mic, râzgâiat, care mai vrea să strice jucăriile înainte să i le ia părinţii”, a declarat Ponta, la România TV.   

Liderul PSD  a adăugat, ulterior, că nu ia în serios declaraţiile preşedintelui pe această temă.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că nu exclude posibilitatea de a reveni cu o sesizare la Curtea Constituţională, în legătură cu legea care stabileşte pragul de 30% prezenţă la referendum pentru validare.

“Nu exclud posibilitatea să revin la Curtea Constituţională pe această temă. Constituţia nu îl limitează pe preşedinte ca număr. Ar fi fără precedent în mandatele mele, dar gândiţi-vă care ar fi efectul intrării în vigoare a legii”, a declarat Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite