Orban: Îi cer lui Grindeanu o demisie de conştiinţă, care să pună capăt actului de trădare împotriva românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban - FOTO Eduard Enea
Ludovic Orban - FOTO Eduard Enea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a cerut premierului Sorin Grindeanu o demisie de conştiinţă, care ar  „putea împiedica săvârşirea actului de trădare” al intereselor românilor. În cazul în care premierul nu va înţelege gravitatea situaţia, liberalul îi îndeamnă pe social-democraţi să nu voteze propunerile legislative puse în mod forţat pe ordinea de zi de preşedinte PSD.

 „Facem apel către cel care se cramponează de funcţia de premier. Îi cer lui Sorin Grindeanu o demisie de conştiinţă, care ar putea împiedica săvârşirea actului de trădare. De asemenea, în cazul în care Sorin Grindeanu nu înţelege situaţia şi refuză această demisie, le cer parlamentarilor PSD să nu se contamineze de nebunia liderului lor şi le cer să nu voteze propunerile legislative introduse forţat pe ordinea de zi de preşedintele PSD”, a declarat preşedintele liberal.

Mai mult, acesta susţine că PSD trădează interesele fundamentale ale românilor pentru a-şi rezolvare răfuielile interne.

„PSD trădează interesele fundamentale ale românilor, pentru a-şi rezolva răfuielile de clan din interiorul partidului. PNL se va bate cu toate armele împotriva trocurilor făcute de clanul Dragnea cu cei de la UDMR”, a sublinita liderul PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite