Oprişan: Putem să arestăm câţi oameni politici vrem, dar lucrurile nu se vor schimba. Sistemul e greşit, legile sunt greşite. PSD va schimba asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a spus în cadrul discursului său din Congresul de sâmbătă că oamenii politici care fac greşeli pot fi arestaţi, însă vor veni alţii în locul lor care vor face aceleaşi greşeli, astfel că sistemul şi legile sunt greşite. Oprişan a afirmat că partidul şi-a propus să schimbe acest lucru, astfel încât „să nu existe faptă fără responsabilitate”.

„O să vorbesc atât de tare că o să se cutremure sala asta. Am rămas acelaşi om slobod la gură şi o sa candidez nu pentru că nu mai am un dosar, ci pentru că cred cu tărie că noi PSD avem o responsabilitate pentru România. O spun şi o repet. Putem să arestăm câţi oameni politici vrem cu un sistem atât de ticălos ca acesta. Dar lucrurile nu se vor schimba, în locul lor vor veni alţii. Sistemule, greşeşti! Legile sunt greşite iar PSD şi-a asumat responsabilitatea să schimbe aceste lucruri. Parlamentul României să repare toate aceste lucruri în aşa fel încât să nu existe fapte fără responsabilitate“, a declarat Marian Oprişan.

Liderul PSD a mai vorbit şi despre aeroportul care ar trebui să se construiască în regiunea Brăila-Galaţi-Vrancea. „Când am spus că vreau să fac cu colegii şi cetăţenii aeroport la Focşani, unii au spus că sunt nebun. Astăzi vă spun că vreau cu toată forţa pentru aglomeraţia urbană Brăila – Galaţi – Vrancea un aeroport. Vreau să înţelegem că România şi Bucureştiul trebuie să îşi plătească datoria faţă de Moldova de la 1859, pentru că atunci când s-a negociat, Bucureştiul şi-a luat angajamente majore. Sper să ne ţinem de cuvânt şi să-i dăm Moldovei ceea ce merită: un aeroport şi autostrada Moldova”, a spus Oprişan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite