Ludovic Orban îl susţine pe Klaus Iohannis pentru al doilea mandat de preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ludovic Orban, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, spune că, dacă va câştiga şefia PNL, îl va susţine pe Klaus Iohannis pentru obţinerea unui al doilea mandat de preşedinte al României.

”Îmi voi asuma ca obiectiv în faţa colegilor delegaţi care vor reprezenta toate filialele judeţene, ca obiectiv câştigarea alegerilor  prezidenţiale şi evident cu Klaus Iohannis. Între Partidul Naţional Liberal şi Klaus Iohannis este un parteneriat evident. Noi ne-am angajat în campania electorală din 2014, atunci când a fost ales preşedinte Klaus Iohannis, să punem în practică un proiect şi suntem angajaţi în faţa cetăţenilor pentru a susţine punerea în practică a acestui proiect”, a afirmat Ludovic Orban, joi după-amiază, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, răspunzând unei întrebări.

În ceea ce-l priveşte pe fostul premier Dacian Cioloş, Orban a sus că acesta este ”binevenit” în PNL, dar că momentul potrivit pentru ca fostul premier să se înscrie în partid ar fi fost înaintea alegerilor parlamentare de anu trecut. 

”M-aş fi bucurat foarte mult dacă (Dacian Cioloş - n.r.) s-ar fi înscris în PNL înainte de alegerile parlamentare pentru că ăla era momentul potrivit şi dacă ar fi candidat ca premier, ca membru al PNL şi ca reprezentant în comunicarea publică al PNL. E decizia domniei sale dacă vrea să vină, din punctul meu de vedere este binevenit” a mai spus Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite