Ioan Oltean: „Dragile noastre femei şi dragii noştri bărbaţi să-şi facă datoria, să sporească natalitatea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Oltean, speriat că românii se împuţinează
Ioan Oltean, speriat că românii se împuţinează

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, comentând rezultatele oficiale ale recensământului din 2011, că femeile şi bărbaţii trebuie „să-şi facă datoria faţă de ţară şi popor“ şi să sporească natalitatea.

Ioan Oltean a fost întrebat cum comentează faptul că populaţia stabilă a României la 20 octombrie 2011 era de 20.121.641 de persoane, în scădere cu 1.559.300 de persoane.

„Avem o scădere dramatică. Aici un singur comentariu se poate face: ca dragile noastre femei şi dragii noştri bărbaţi să-şi facă datoria faţă de ţară şi popor, să sporească natalitatea, fiindcă altfel vom ajunge la un număr de locuitori foarte mic. Aici îi revine şi puterii rolul de a crea condiţii optime“, a spus Oltean.

Întrebat cum ar fi influenţat aceste rezultate referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, Oltean a răspuns: „Nici măcar în condiţiile acestea preşedintele nu ar fi fost demis“.

Datele recensământului relevă că la referendumul din iulie anul trecut, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, a fost atins cvorumul de participare de peste 50%, a declarat premierul Ponta, cerând miniştrilor de Interne şi Administraţie să adapteze întreaga legislaţie la această realitate.

„Am văzut şi eu datele finale ale recensământului, mai bine mai târziu decât niciodată. Am fost peste 50% în 29 iulie care am dat «lovitura de stat», cum ar spune unii rămaşi în urmă, dar nu ne mai foloseşte prea mult acum“, a spus Ponta în şedinţa de guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite