Grindeanu numeşte doi noi prefecţi şi doi subprefecţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Sorin Grindeanu a numit, joi, doi noi prefecţi pentru judeţele Braşov şi Sibiu, precum şi doi noi subprefecţi pentru Sibiu şi Teleorman.

Premierul Sorin Grindeanu a hotărât în şedinţa de Guvern de doi noi prefecţi şi doi subprefecţi. Astfel, în judeţul Braşov a fost numit prefect Marian Rasaliu, în timp ce Radu Lucian a fost numit prefect al Sibiului. 

De asemenea, judeţul Teleorman are nou subprefect în persoana lui Nelu Oprea, în timp ce noul subprefect al Sibiului e Olimpia Prislopean. 

Totdată, lui Ciprian Băncilă (Braşov)  şi Vasile Roman (Sibiu) le-a încetat mandatul se prefect. De asemenea, Aureliei Mitrea i-a încetat mandatul de subprefect.     

Citeşte şi: 

Grindeanu, despre mesajele protestatarilor: Mi-a plăcut cea cu „Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm“

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, într-o întâlnire informală cu jurnaliştii, că a apreciat creativitatea protestatarilor din Piaţa Victoriei, arătând că cel mai mult i-au plăcut pancartele cu mesajele „Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm“ şi „No more Victoria`s secrets“.

Istoria toboşarului „Livache“. Cum se numea formaţia lui Dragnea din facultate şi cine sunt colegii de trupă, pe care liderul PSD susţinea în 2011 că nu-i ştie

Liviu Dragnea a fost toboşar în timpul facultăţii, într-o formaţie compusă din trei membri. Colegii de trupă şi de facultate, pe care iniţial a negat că-i cunoaşte, au ajuns după 20 de ani acţionari majoritari ai societăţii Tel Drum, firma de asfaltări abonată la contractele cu Consiliul Judeţean Teleorman, condus până în 2012 de Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite