Fenechiu: „Avionul Tarom pentru deplasările lui Băsescu este amenajat tip. Analizaţi cine minte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, miercuri, în legătură cu afirmaţia preşedintelui Băsescu potrivit căreia aeronava cu care circulă nu e prezidenţială, ci un charter, că este vorba de un Airbus 310 amenajat tip pentru astfel de transporturi şi invită presa să analizeze cine a minţit.

"Este vorba de un Airbus 310 amenajat tip pentru astfel de transporturi. Dacă domnul preşedinte a spus că este altceva, eu vă invit să analizaţi, să vă documentaţi să vedeţi cine minte", a spus Relu Fenechiu.
 
El a făcut aceste precizări la întrebarea ziariştilor în legătură cu aeronava prezidenţială şi cu faptul că şeful statului a spus că de fapt este vorba despre un charter.
 
Fenechiu a fost audiat la Comisia de industrii a Camerei Deputaţilor în legătură cu proiectele pe care le are la Minister.

Preşedintele Traian Băsescu a spus, luni, întrebat despre declaraţiile ministrului Transporturilor Relu Fenechiu privind renunţarea la aeronava folosită de şeful statului, că el nu se opune niciunei acţiuni, menţionând că avionul respectiv nu este aeronavă prezidenţială.
 
"Vă asigur că nu mă opun niciunei acţiuni, pentru că aceea nu e aeronava prezidenţială, aeronavă prezidenţială nu mai există din 2010, când acea aeronavă de 38 de ani nu a mai putut fi reparată din lipsă de fonduri. Ce folosesc eu de la Tarom este un avion pe care îl închiriem charter, dacă vreţi, nu este o aeronavă la dispoziţia preşedintelui României", a precizat Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite