Eugen Tomac, liderul PMP, la primul Colegiu Naţional al partidului: „Contăm pe sprijinul lui Traian Băsescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac FOTO Mediafax
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac FOTO Mediafax

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat sâmbătă, la începutul lucrărilor din cadrul primului Colegiu Naţional al formaţiunii, că mizează în continuare pe sprijinul preşedintelui Traian Băsescu.

„Contăm pe sprijinul lui Traian Băsescu. În numai două luni de când am depus dosarul la tribunal pentru înregistrarea partidului, demonstrăm astăzi că suntem un partid puternic, hotărât, pregătit pentru a spulbera USL“, a declarat Tomac, la Palatul Parlamentului.

Totodată, liderul PMP a arătat că „majoritatea membrilor PMP sunt cetăţeni care nu au mai făcut politică până acum, dar care îşi îndreaptă încrederea către Mişcarea Populară“.

„Îi chemăm alături pe toţi cei care vor democraţie autentică, nu pomană electorală. Avem obligaţia de a privi lucrurile cu încredere, nu avem nimic de ascuns. PMP este partidul tuturor românilor, suntem un partid modern, naţional şi proeuropean, o forţă care face din valorile dreptei creştin-democrate baza unei revoluţii menite să măture clasa politică defectă apărută în ultimii 20 de ani“, a mai spus preşedintele Partidului Mişcarea Populară.

Ulterior, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a transmis  un mesaj de susţinere pentru liderii din teritoriu.

„PMP este singura alternativă credibilă de dreapta la guvernarea asta care afundă România în dezastru. M-am bucurat să văd în sală oameni de mare încredere. PMP nu este doar continuatorul reformei lui Traian Băsescu, ci şi un partid puternic, cu o structură puternică şi care trebuie ca acum să se concentreze pe alegerile europarlamentare“, a arătat Preda.

Şedinţa Consiliului Naţional al Partidului Mişcarea Populară, la care urmează să se stabilească strategia de organizare a formaţiunii,  se desfăşoară sâmbătă la Palatul Parlamentului.

Preşedintele interimar al partidului, Eugen Tomac, va prezenta un raport de activitate, evaluarea organizaţiilor judeţene şi strategia naţională de comunicare. La şedinţă participă preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu şi Sebastian Lăzăroiu, alături de liderii organizaţiilor judeţene.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite