Elena Udrea: „Multe dintre elementele moţiunii Monicăi Macovei sunt asemănătoare cu ale mele; putem merge pe o susţinere în turul doi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Adevărul
Elena Udrea FOTO Adevărul

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat luni seara că este posibil să negocieze cu Monica Macovei pentru a avea mai multe şanse împotriva lui Vasile Blaga. Pe de altă parte, în situaţia în care va câştiga cursa pentru şefia PDL, Udrea a răspuns că există probabilitatea să coabiteze cu actualul lider al formaţiunii.

Referindu-se la cei doi adversari din competiţia pentru şefia PDL, Vasile Blaga şi Monica Macovei, Elena Udrea a declarat, în cadrul unei intervenţii telefonice la Realitatea TV, că „ambii sunt redutabili şi fiecare are propriile şanse“.

„Pentru mine“, a continuat Udrea, „ este important să îmi conving colegii că PDL poate să renască, să fie din nou ofertant, credibil pentru electoratul în jurul vârstei de 40 de ani, să fie votat din nou şi să ajungă să conducă România. Elena Udrea este soluţia pentru viitorul PDL“, a mai spus ea.  

Întrebată pe cine ar susţine dacă nu ajunge în finală, Elena Udrea a declarat că nu ar fi de acord să facă echipă cu Vasile Blaga.

Pe de altă parte,  ea ar putea negocia cu Monica Macovei: „foarte multe din elementele moţiunii Monicăi Macovei sunt asemănătoare cu ale mele, deci am putea merge pe o  susţinere în turul doi, în funcţie de cine va ajunge“.

„Nu se pune problema să nu avem un tur doi. În situaţia absurdă în care nu exista turul doi, vom rămâne in PDL şi îl vom construi în continuare în calitate de membri“, a mai spus Udrea.

Întrebată dacă va coabita cu Vasile Blaga în cazul în care ea va câştiga, aceasta a răspuns că este „un om de echipă“ şi doreşte să colaboreze cu „toţi cei care cred în PDL“.

Cred că aceasta este una dintre diferenţele dintre mine şi contracandidaţii mei. Sunt cu adevărat un om de echipă, îmi doresc să construiesc cu toţi cei care cred în PDL“.

Elena Udrea a ţinut să sublinieze că, deşi poziţia preşedintelui Traian Băsescu a fost luată în considerare de membrii PDL, el „nu este în această competiţie“.

„Pentru membrii PDL, ce spune preşedintele contează foarte mult. Domnul preşedinte s-a exprimat public, este evident că a fost opinia unui om căruia îi pasă de partid, dar dincolo de asta nu este şi Traian Băsescu în această competiţie“, a încheiat Elena Udrea.

 

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite