Dragnea, avertizare voalată pentru Ţuţuianu: Majoritatea zdrobitoare a partidului a cerut membrilor să se ocupe de ce au promis în campanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat miercuri afirmaţiile dure ale senatorului PSD Adrian Ţuţuianu referitoare la partidul de care aparţine, spunând că „nu poate împărtăşi un asemenea limbaj”. Totodată, Dragnea a refuzat să menţioneze dacă vor exista sancţiuni, dar a anunţat că în CEx s-a cerut continuarea promisiunilor din campanie, nu altceva.

„Nu pot să împărtăşesc un asemenea limbaj. Nu am venit aici să fac analiza unor ziceri şi înregistrări,” a declarat şeful PSD vizavi de comentariile liderului de Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Întrebat dacă vor exista sancţiuni pentru Ţuţuianu în urma jignirilor aduse PSD, liderul social-democrat a spus că nu face analize, dar a reamintit că în ultima şedinţă a Comitetului Executiv s-a stabilit că prioritatea membrilor este respectarea promisiunilor de campanie. 

„Chiar nu vreau să fac analize, nu sunt analist nici politic, nici lingvist. Dacă după CEx nu s-a înţeles că baza partidului, majoritatea zdrobitoare a partidului cere membrilor să se ocupe de ce au promis în campanie”, a conchis acesta. 

Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, spune, conform unor fragmente din înregistrări prezentate marţi seară de România TV, că PSD s-a comportat precum „un partid de maimuţe”, deoarece a acceptat ca Liviu Dragnea să o propună premier pe Sevil Shhaideh, califică drept ”o tragedie” calitatea Guvernului, iar despre ministrul Economiei, spune că "este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite