Ciucă dezminte orice gând de remaniere guvernamentală: Când voi face o evaluare, ea va fi cu fiecare ministru în parte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă şi Florin Cîţu  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă şi Florin Cîţu  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că nu are de gând să facă vreo remaniere guvernamentală, iar până în prezent nu există nicio evaluare privind sincipele care ar exista la nivelul Executivului.

„Până în acest moemnt nu am făcut o evaluare care să poată fi prezentată public Când o voi face, o voi face cu fiecare ministru în parte”, a declarat şeful Guvernului, fiind întrebat dacă are de gând să facă o remaniere sau dacă există sincope la nivelul Executivului. 

Premierul a avut doar cuvinte de apreciere faţă de cei din Ministerul de Interne şi la adresa şefului acestei instituţii, adică Lucian Bode, politician care a fost inclus pe lista celor ar putea fi revizuiţi de o remaniere. 

„Până în acest moment nu pot decât să mulţumesc pentru ce fac. Mulţumesc ministrului Bode cum îşi desfăşoară activitatea şi cetăţenilor cum cooperează”, a completat Ciucă. 

PNL s-a reunit de la ora 14.00 într-o şedinţă a Biroului Executiv, întâlnire la care vor discuta despre liniile politice ale partidului, de la numiri în funcţii până la posibile rearanjări ale poziţiilor guvernamentale.  

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite