Antonescu: PC Sector 3 s-a alăturat PNL; fostul lider acuză modul în care Constantin conduce PC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul liberal Crin Antonescu a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că întreaga organizaţie a PC Sector 3 s-a alăturat PNL, fostul lider al filialei, Virgil Drăcea, acuzând, după aderera la PNL, modul în care Daniel Constantin conduce partidul.

La conferinţa de presă au luat parte fostul preşedinte al PC Sector 3, Virgil Drăcea, şi fostul prim-vicepreşedinte al PC Sector 3, Dan Marinescu, foşti lideri conservatori care au decis să adere la PNL.

Drăcea a menţionat că după opt ani de muncă în PC, în care a obţinut rezultate bune, a remarcat faptul că promovarea în PC nu se face în baza criteriilor de performanţă.

„Conducerea PC ne-a blocat accesul la toate funcţiile politice pe care le-am fi meritat. Această stare de spirit nu e numai în filiala noastră, există colegi nemulţumiţi de modul în care Daniel Constantin conduce acest partid“, a susţinut Drăcea.

„PC a devenit captiv anturajului lui Daniel Constantin. Chiar şi Dan Voiculescu i-a atras atenţia să aibă grijă de fialiale. Am decis să părăsesc această grupare de intrerese din jurul lui Daniel Constantin. Eu sunt antreprenor, om de dreapta, iar PNL e singurul partid care reprezintă cu adevărat dreapta“, a mai spus Drăcea.

Citeşte şi:

Iohannis, Adevărul Live: „USL trăieşte” e o încercare perfidă de a prinde într-o capcană cu mesaj fals alegătorii

Klaus Iohannis a vorbit vineri, la Adevărul Live, despre evoluţia campaniei pentru europene, dar şi despre conflictele cu PSD şi a subliniat că mesajele transmise de social-democraţi cu privire la alianţa USL sunt menite să înşele electoratul. Cu acest prilej, el a punctat că refacerea USL este imposibilă, dar a subliniat că PNL pregăteşte un program pentru eventualitatea în care va fi cooptat într-un nou guvern, după alegerile prezidenţiale.

Liberalii lansează astăzi tandemul Antonescu-preşedinte, Iohannis - premier. Iohannis: Ne pregătim să guvernăm ţara

Conducerea PNL s-a reunit astăzi, la Parlament, în două şedinţe ale conducerii partidului. Cele două întruniri au fost urmate de lansarea, de către liberali, a unui program economic care pregăteşte formaţiunea în eventualitatea în care va fi din nou cooptată la guvernare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite