Alexandru Arşinel şi Vasile Muraru s-au înscris în UNPR. Gabriel Oprea: Venirea celor doi ne onorează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii Vasile Muraru şi Alexandru Arşinel s-au înscris, marţi, în Uniunea Naţională pentru Progresul României, a anunţat formaţiunea politică, printr-un comunicat. Liderul partidului, Gabriel Oprea, a afirmat că e onoare pentru formaţiunea sa să primească asemenea persoane.

„UNPR este un partid al uşilor deschise şi îşi doreşte ca tot mai multe personalităţi să se implice activ în viaţa politică, sprijinind interesul naţional şi valorile naţionale româneşti. Prin mesajul său, UNPR îşi propune să atragă specialişti din cât mai multe domenii de activitate, de la economie la cultură şi de la mediul academic, la cel sportiv. România are profesionişti şi oameni de valoare în toate aceste domenii, iar partidele trebuie să apeleze în primul rând la experienţa şi la cunoştinţele lor atunci când iau decizii", precizează un comunicat al UNPR. 

„Eu sunt de mult înscris în politică, ca toată lumea, numai că unii o recunosc, alţii nu o recunosc. Şi, dacă faci o pâine bună, înseamnă că faci o politică bună. Şi, dacă te îmbraci frumos şi eşti ordonat şi îl respecţi pe ăla din faţă, înseamnă că faci o politică bună. Te înscrii într-un anumit curent al bunului simţ sau al nesimţirii. De ce acum? Poate că acum mi-a venit ceasul ăla bun şi poate pentru că intervenţia domnului Oprea (Gabriel Oprea, liderul UNPR, n.r.) m-a determinat să spun «da». Eu am ajuns cu o rugăminte la dumnealui şi modul cum a reacţionat şi cum a venit în întâmpinarea dorinţei mele şi a colegului meu Vasile Muraru m-a determinat să cred că lângă asemenea oameni încă se mai poate face ceva pentru România“, a declarat Arşinel penttru Mediafax. 

Actorul a punctat şi faptul că nu vizează o anumită duncţie politică. „Nu sunt un tip ambiţios - în sensul acesta. Sunt foarte ambiţios să fac ceva, dacă mi se dă să fac ceva. Dacă nu, să sugerez, dar nu ţintesc funcţii“, a adăugat Arşinel.

Liderul UNPR s-a declarat mulţumit de venirea în UNPR a celor doi actori. „Suntem un partid al uşilor deschise. Faptul că doi mari actori, Arşinel şi Muraru, vin alături de noi, ne onorează. Ei au venit pur şi simplu. Avem în jur de 500.000 de membri“, a spus Gabriel Oprea. 

Declaraţia lui Oprea pare desprinsă din limbajul folosit de departamentul de comunicare al UNPR-ului. „Prin mesajul său, UNPR îşi propune să atragă specialişti din cât mai multe domenii de activitate, de la economie la cultură şi de la mediul academic, la cel sportiv. România are profesionişti şi oameni de valoare în toate aceste domenii, iar partidele trebuie să apeleze în primul rând la experienţa şi la cunoştinţele lor atunci când iau decizii“, punctează comunicatul dat de formaţiunea de stânga. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite