UPDATE Alegeri prezidenţiale 2014. Românii din Noua Zeelandă, Australia,  China şi Japonia au ales Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO Mediafax
Klaus Iohannis FOTO Mediafax

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, a câştigat în Noua Zeelandă şi în Australia cu 94% din voturi. Candidatul ACL a câştigat şi voturile celor din China şi din Japonia.

UPDATE Klaus Iohannis a câştigat şi în Thailanda, Malaezia şi Singapore! „Vă mulţumesc din suflet!“, a scris Iohannis, pe Facebook.

UPDATE: „O nouă victorie, de data aceasta în Japonia! Le mulţumesc românilor de acolo pentru încrederea şi votul lor!“, a anunţat Iohannis pe Facebook.

UPDATE „Le mulţumesc românilor din China pentru o nouă victorie covârşitoare!“, a scris Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

UPDATE Klaus Iohannis, pe pagina de Facebook: „Am câştigat şi în Australia cu un procent covârşitor de 94%! Vă mulţumesc din suflet!“

Românii din Noua Zeelandă şi-au exercitat primii votul, iar primele rezultate îl indică drept câştigător detaşat pe candidatul ACL Klaus Iohannis. Iohannis a obţinut 96% din voturi. 309 alegători din totalul de 330 au pus ştampila pe candidatul ACL, au declarat surse din ACL, pentru „Adevărul“. Kaus Iohannis a câştigat şi primul tur în Noua Zeelandă.

Citeşte şi:

LIVE BLOG. Alegeri prezidenţiale, turul doi. PSD şi ACL se acuză reciproc de mituirea alegătorilor cu pachete de alimente

Alegerile prezidenţiale 2014 au ajuns în turul doi. Bătălia pentru preşedinţia României se desfăşoară între Victor Ponta (PSD) şi Klaus Iohannis (ACL).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite