Wu Tang Clan nu va mai concerta în cadrul festivalului UNTOLD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa hip hop, Wu Tang Clan, nu va mai concerta în cadrul festivalului UNTOLD, care va avea loc în Cluj Napoca, în perioada 30 iulie - 2 august.

Organizatorii festivalului UNTOLD au anunţat pe pagina de Facebook a evenimentului, faptul câ trupa de hip hop nu îşi va mai onora apariţia la festival, întrucât echipa de management a trupei nu mai răspunde. Iniţial, Wu Tang Clan şi-au asumat contractual participarea la festival, însă în ciuda eforturilor organizatorilor festivalului, aceştia sunt imposibil de contactat.

Persoanele care şi-au achiziţionat bilet în cadrul festivalului, pentru prezenţa trupei Wu Tang Clan, dispun de posibilitatea de refund. Astfel că, dacă biletul a fost cumpărat după data de 21 mai, dată la care organizatorii au anunţat prezenţa trupei hip hop în cadrul festivalui, contravaloarea biletului va putea fi returnată direct de la punctul de achiziţie. 

De asemenea, dacă bietul a fost achiziţionat online, de pe website-ul Eventim.ro, persoana interesată să-şi recupereze banii va trebui să trimită un e-mail cu toate datele comenzii la adresa contact@eventim.ro şi să solicite returnarea sumei. 

Festivalul, care se află la prima ediţie, reuneşte artişti precum Armin Van Buuren, David Guetta, Andy C, Patrice, Gramatik, Tom Odell, Lee Burridge şi mulţi alţii. În cadrul festivalului vor fi amplasate 10 scene, iar printre partenerii UNTOLD se numără Ursus, Banca Transilvania, Absolut, Coca-Cola, HTC şi alţii. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite