Un şofer a fost prins circulând cu peste 220 km/h, iar un altul sub influenţa drogurilor. IGPR: „La cei doi mesajul nostru nu a ajuns”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Poliţiştii au depistat, duminică, pe autostrada A1, un şofer care conducea sub influenţa drogurilor şi un altul care circula cu peste 220 de kilometri la oră.

„Pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, am transmis mesajul "Nu transforma distracţia în suferinţă!". La cei doi de mai jos...mesajul nu a ajuns. Dacă ar fi ajuns, acum încă aveau permisul de conducere, iar unul dintre ei nu avea dosar penal. Nu vrem să ne gândim la urmări, dacă nu erau opriţi la timp de colegii noştri”, a transmis duminică Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Duminică, în jurul orei ora 11:00, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva au depistat un bărbat de 23 de ani care conducea un autoturism pe autostrada A1, la km. 247, pe breteaua de acces, conform unui comunicat al Poliţiei Române, citat de Hotnews.ro.

În urma testării, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis. Astfel, a fost dispusă prelevarea de mostre biologice de sânge şi urină, pentru stabilirea cu exactitate a tipului de substanţă psihoactivă prezentă în organism. 

De asemenea, în torpedoul autoturismului, au fost descoperite un dispozitiv de mărunţire, cu resturi vegetale care par substanţe psihoactive şi un suport pentru ţigarete şi 2 cutiuţe negre, cu foiţe de hârtie, acestea fiind ridicate, precizează Poliţia. 

În acest caz a fost deschis dosar penal şi a fost reţinut permisul de conducere, fără drept de circulaţie, până la definitivarea cercetărilor. 

Tot astăzi, un autoturism a fost depistat de poliţişti pe autostrada A1, tronsonul Sibiu-Holdea, km. 360, calea 2 (sensul spre Sibiu), circulând cu 223 kilometri la oră. 

Şoferul a fost sancţionat cu amendă de 2.900 de lei, fiind dispusă măsura reţinerii permisului de conducere pentru 90 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite