Terasele vasluiene au vânzări record la bere!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasluienii beau, în total, peste 1.000 de litri de bere, pe zi. Canicula din ultimele zile i-a împins pe cei mai mulţi înspre terase, unde, pentru câteva minute, se odihnesc, la umbra unei mese

Vasluienii beau, în total, peste 1.000 de litri de bere, pe zi. Canicula din ultimele zile i-a împins pe cei mai mulţi înspre terase, unde, pentru câteva minute, se odihnesc, la umbra unei mese acoperite cu o umbrelă de soare şi savurează sucuri, apă sau bere.
Terasele sunt arhipline nu doar în timpul amiezii, când soarele dogoreşte, urcând temperatura aerului la peste 40 de grade Celsius, ci şi spre seară, când vasluienii ies la plimbare pentru că zidurile apartamentelor dogoresc căldura acumulată din timpul zilei. Patronii sunt cei mai fericiţi pentru că marfa scoasă la vânzare are căutare. şi au motive serioase să-şi numere firfireii, dacă luăm în calcul că, la o terasă de mărime medie, cu o capacitate de 146 de locuri, se beau cinci butoaie de bere pe zi! Cum un butoi are o capacitate de 50 de litri de bere, care echivalează cu 100 de halbe... numai la o terasă vasluienii beau 250 de litri de bere (adică 500 de halbe)!!! ţinând cont că în Vaslui sunt şi câteva terase care pot fi considerate mari, şi care, la rândul lor, nu suferă deloc de lipsă de clienţi, consumul de bere ajunge şi până la 1.000 de litri, pe zi, numai de bere la halbă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite