Tatăl tânărului ucis de suporterul stelist, mesaj pentru ucigaşul fiului său: „Să se elibereze când se întoarce Adrian acasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl lui Adrian Matei, tânărul care a murit după ce a fost lovit în cap de suporterul stelist, Alexandru Badea, vrea ca ucigaşul fiului său să fie condamnat pe viaţă. O parte dintre membrii galeriei echipei Dinamo Bucureşti, „Peluza Cătălin Hâldan”, îi aduce vineri seară un ultim omagiu adolescentului.


Vecinii, prietenii şi părinţii s-au strâns vineri după-masă la Biserica Bulgari din Capitală, locul unde a fost depus Adrian Matei, adolescentul care a murit pe 24 august după ce a fost lovit violent de un suporter stelist doar pentru că a încercat să ajute un tânăr agresat de huligani.

Pe lăcaşul de cult a fost agăţat un banner pe care prietenii tânărului au scris ”Ai murit pentru culorile pe care le iubeai/, Rămas bun Bubule, ne vedem în rai”. Mai mulţi colegi şi prieteni aveau fotografia acestuia, mesajul „Te vom iubi mereu”.

Tatăl lui Adrian Matei ne-a spus că Adrian era singurul său copil. „Voia să dea examen la  Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, visul lui a  fost să fie antrenor de hockey pe iarbă. Îi plăceau hockeyulul şi fotbalul”, a spus părintele.

Mesajul lui pentru cel care i-a ucis copilul, Alexandru Badea, reţinut pentru omor, este: „Să se elibereze când se va întoarce fiul meu acasă!”.

Adrian era jucător de hochei pe iarbă la echipa CS Antilopa şi elev în clasa a XII-a la Liceul Anghel Saligny. 

Foto: Click

image

„Peluza Cătălin Hâldan” vine să-i aducă ultimul omagiu

Membrii galeriei Dinamo „Peluza Cătălin Hâldan” vor merge şi ei diseară pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Adrian Matei, după meciul Dinamo- Gaz Metan Media, disputat în Stefan cel Mare.

„Veniţi CU TOŢII ÎN NEGRU diseară! (Este acceptat rosu şi alb. Nu mai fiţi „papagalii" peluzei!) Din respect pentru CÂINELE plecat dintre noi în urma unei crime mişeleşti, vă rugam să respectaţi cererea de mai sus! După meci vom merge la capelă unde este depus Adrian Daniel Matei (Bubu) pentru a fi alături de familie. Tot diseară vom afla locul şi ora la care va avea loc înmormantarea de maine.  MOBILIZAREA, CAINILOR!”, este mesajul de mobilizare postat pe Facebook.

Detalii despre ancheta în acet caz, în articolul „Suporterul stelist care a curmat viaţa unui adolescent în numele fotbalului a ajuns după gratii. S-a făcut reconstituirea crimei”

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite