UPDATE Circulaţia la metrou a fost reluată după ce staţia Berceni a fost evacuată din cauza unui colet suspect. Metrorex: „Alarma a fost falsă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Staţia de metrou Berceni a fost evacuată, marţi dimineaţă, după ce călătorii au anunţat mecanicul că au văzut un colet suspect într-un tren. După ce echipele de intervenţie au facut verificări în tren, care a fost tras pe o linie de rezervă, circulaţia la metrou a fost reluată. Potrivit Metrorex, alarma a fost falsă.

UPDATE Metrorex precizează, într-un comunicat de presă, că în urma verificărilor făcute de echipele de intervenţie care acţionează conform procedurilor în astfel de cazuri s-a stabilit că alarma pentru coletul suspect s-a dovedit falsă. 

Mecanicul trenului de metrou a fost anunţat de călători, la ora 08.44, că există un colet suspect.

Din motive de securitate, staţia Berceni a fost evacuată, iar trenurile circulă numai până în staţia Dimitrie Leonida, au precizat reprezentanţii Metrorex.

Trenul în care este coletul suspect a fost garat pe o linie de rezervă din staţia Berceni, pentru verificări. De asemenea, dispecerii Metrorex au aplicat procedura specifică pentru astfel de situaţii de urgenţă şi au anunţat echipele de intervenţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite