Sorin Ovidiu Vîntu laudă Antena 3, face praf televiziunea lui Ghiţă şi îl ridică în slăvi pe Cristian Tudor Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat săptămâna trecută din închisoare FOTO Arhivă
Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat săptămâna trecută din închisoare FOTO Arhivă

Proaspăt eliberat din închisoare, Sorin Ovidiu Vîntu continuă să îşi scrie opiniile pe blog. Dacă ultima dată i-a caracterizat pe cei doi candidaţi la scaunul de şef al statului, acum SOV încearcă o radiografie a presei, un domeniu nu chiar necunoscut acestuia.

Ultima postare pe blogul său este viziunea lui SOV asupra presei. Fost proprietar al Realitatea TV, Vîntu a criticat sau ridicat în slăvi principalele televiziuni de ştiri, dar şi pe jurnaliştii acestora.

„Dorinţa lui Ghiţă de a ajunge un jucător important în viaţa politică, economică, socială din România a făcut din micuţa lui televiziune locul cel mai abject din presa autohtonă. Corina Dragotescu, cândva o Doamnă a presei româneşti, e acum transformată într-o momâie ilogică. Cătălin Striblea, cândva o promisiune a presei de calitate, a ajuns astăzi la nivelul unui tiriplici ca Mânăstire şi nu mai ştiu cum“, a scris Vîntu despre România TV.

„Jurnaliştilor de la Antena 3 ar trebui cineva să le spună că războiul cu Băsescu s-a încheiat, iar cu Iohannis nu are sens să îl înceapă (nu are nicio vină că s-a trezit preşedinte), iar Ponta i-a trădat şi pe ei la fel cum a trădat jumătate din propriul partid. Cu excelenta echipă de jurnalişti autentici care există acolo, se poate livra un conţinut generator de trenduri în societate. Din spatele lor vine puternic Digi24, un proiect făcut de profesionişti de primă mână, dotat tehnic la vârf şi care poate sta pe finanţare şi zece ani de acum înainte graţie potenţei financiare a lui Tesari“, mai scrie Sorin Ovidiu Vîntu.

Despre Realitatea TV, SOV nu a vrut să emită vreo opinie pe blogul său, precizând doar că v-a transmite „într-un cerc mai intim ce observaţii am“.

„Sunt convins că jurnalişti ca Adi Ursu, Răzvan Dumitrescu, Oana Stancu, Emil Hurezeanu, Cosmin Prelipceanu, Rareş Bogdan, Ema Zeicescu, Denise Rifai, Doru Buşcu, Liviu Mihaiu, Mihai Gâdea şi Mircea Badea îşi vor lua rolul în serios şi se vor comporta în concordanţă cu ceea ce sunt. Elita presei româneşti. A venit momentul să ridicaţi ştacheta, să treceţi la nivelul următor. Ştiu că nu vă convine ca un puşcăriaş să vă dea sfaturi din spatele gratiilor, dar noua calitate nu-mi anulează expertiza“, mai arată Vîntu.

SOV a avut şi „o menţiune specială pentru C.T. Popescu. Este necesară apariţia unui club al elitelor din presă. Fără false modestii şi pudori de fată mare. Nu sunteţi perfect, dar, alături de alţi oameni valoroşi din mass-media vă puteţi erija în fondatorul acestui club. Aveţi calitatea morală, intelectuală şi profesională pentru asta. Şi încă mai aveţi obligaţii.

Sorin Ovidiu Vîntu a „pictat“ portretele lui Klaus Iohannis şi Victor Ponta. SOV anunţă de după gratii cu cine va vota

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite