Scandalul publicităţii stradale din Timişoara ajunge în instanţă şi la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Radu Lambrino şi-a angajat firmă de avocatură să-i repare imaginea şifonată

de publicitate stradală, au prejudiciat bugetul local prin intermediul firmei sale de publicitate. El este şi vicepreşedintele comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii din Camera Deputaţilor.
Pe de altă parte, Sorin Grindeanu, membru al comisiei care s-a ocupat de cercetarea activităţii de publicitate stradală din Timişoara şi preşedinte executiv al PSD Timiş, spunea tot ieri că se aşteaptă la două procese: unul din partea lui Radu Lambrino şi altul din partea viceprimarului Dorel Borza (naşul deputatului). Conform raportului comisiei, acesta din urmă este considerat, alături de primarul Gheorghe Ciuhandu, responsabil de haosul publicităţii stradale.

Ilie Sârbu: "O problemă de corupţie la oamenii puterii"
Senatorul de Timiş Ilie Sârbu, preşedintele filialei judeţene a PSD, a declarat că o să înmâneze toată documentaţia legată de publicitatea stradală personal şefului DNA, Daniel Morar: "Vreau să văd cum rezolvă o problemă de mare corupţie când e vorba de oamenii puterii".
Din comisia care a întocmit raportul legat de publicitatea stradală fac parte Sorin Grindeanu (PSD), Silviu Sarafoleanu (PPCD) şi Mihaela Mârza, şefa Corpului de Control al Primarului.
La ultima şedinţă de consiliu municipal s-a avansat ideea că această comisie este ilegal constituită, pentru că nu a existat o hotărâre care să ateste înfiinţarea ei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite