Români blocaţi în Amsterdam: cursa TAROM a fost anulată din cauza unei defecţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

80 de pasageri ai unei curse TAROM au rămas blocaţi pe Aeroportul din Amsterdam în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce aeronava care trebuia să îi aducă în România a avut o defecţiune, potrivit Digi24.

Pasagerii au fost anunţaţi de pilot chiar înainte de îmbarcare că aeronava nu poate decola din cauza unei defecţiuni, ei petrecându-şi noaptea la un hotel din apropiere. Ei vor zbura spre România cel mai devreme sâmbătă la 11.40.

Daniela Ivan: „Suntem redirecţionaţi la biroul de ajutor pasageri KLM. Altfel încât să ne ofere un hotel sau un voucher de taxi, dacă suntem de aici din Amsterdam. Nu hrană, nu apă, personalul KLM a fost necooperant în anumite momente.Din păcate la zborurile de a doua zi nu toată lumea a primit în primul zbor disponibil. Ne dau bagajele numai dacă avem nevoie de medicamente, încercăm să vedem dacă putem să stăm la un hotel în apropiere. Am fost foarte agitaţi, dar ne-au disipat. Ne-au împărţit în mai multe terminale de transfer. Speranţa de a ajunge acasă în seara asta s-a dus”, a declarat pentru Digi24 o pasageră.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite