Român ucis de vecina nemţoaică, într-un cartier de lux din Munchen. Femeia susţine că ea a fost atacată înainte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Istock
FOTO Istock

Un român de 45 de ani a fost înjunghiat mortal de vecina nemţoaică, în vârstă de 27 de ani, într-o clădire de locuinţe din centrul oraşului Munchen. În declaraţiile date autorităţilor, femeia a susţinut că anterioar ea a fost atacată.

Trecătorii de pe Sendlinger Strasse au asistat la scene de groază joi după amiază. Femeia a ieşit în fugă dintr-o clădire de locuinţe, plină de sânge şi cu un cuţit în mână. Era atât de murdară de sânge încât a lăsat urme pe asfalt, potrivit Bild, citat de Digi24.

Femeia le-a spus poliţiştilor că a fost atacată de un vecin, însă a reuşit să-i ia cuţitul din mână şi s-a apărat de el înjunghiindu-l. Pe casa scării a fost descoperit românul de 45 de ani, într-o baltă de sânge, cu mai multe răni înjunghiate în abdomen. Bărbatul era încă în viaţă, a fost dus la spital şi operat de urgenţă, însă a murit câteva ore mai târziu.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat pentru Bild: „Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, pe casa scării”. Anchetatorii au mai spus că cei doi erau vecini, locuiau în aceeaşi clădire, dar la etaje diferite. Bărbatul era cetăţean român, iar femeia, germană. Tânăra a spus că ea a fost cea atacată de român, iar ea doar s-a apărat. Femeia a fost iniţial reţinută şi dusă la audieri, însă a fost eliberată după câteva ore.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite