Raluca Prună: Trec învestirea lui Kovesi la DNA ca pe o mare realizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat învestirea Laurei Codruţa Kovesi la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie a fost o mare realizare, care însă nu i se datorează ei, ci rezultatelor obţinute de DNA în lupta de combatere a corupţiei.

”Cred că reînvestirea doameni Kovesi, şi am să reamintesc pentru cei care nu ştiu că a avut două mandate de procuror general în acesta ţară şi un mandat de procuror şef la DNA, în momentul în care eu mi-am preluat mandatul, trec învestirea doamnei procuror Kovesi că pe o mare realizare care nu mi se datorează, ci se datoareaza rezultatelor excepţionale ale DNA, şi nu mă joc cu cuvintele”, a declarat Raluca Prună, joi, la finalul şedinţei de plen a CSM, potrivit News.ro.

Raluca Prună a mai spus că România este recunoscută de către partenerii săi strategici ca fiind un model de bună practică pentru modul în care combate marea corupţie.

”Şi mai cred că noi toţi, cetăţenii români, trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. DNA îşi sface foarte bine treaba. Este o mare realizare la care eu nu am niciun merit. Eu am venit aici să constată şi va asigur că nimeni nu ar fi putut face altfel, chiar dacă ar fi vrut”, a adăugat ministrul Justiţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite