Propus pentru conducerea Ministerul Apărării Naţionale, Gabriel Leş a mai ocupat  această funcţie timp de cinci luni în 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel-Beniamin Leş, actualmente senator, este propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Apărării. El a mai fost ministru al Apărării în perioada 5 ianuarie 2017 – 29 iunie 2017, în Cabinetul Mihai Tudose.

În octombrie 2015 a fost numit secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale (MApN) de premierul de la acea vreme, Victor Ponta, funcţie pe care a ocupat-o până în octombrie 2016. Anterior a fost director la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Satu Mare, arată mediafax.ro. A ocupat funcţii şi în administraţia publică locală, fiind consilier proiecte europene la Primăria Racşa Satu-Mare, subprefect Instituţia Prefectului - Satu-Mare, viceprimar Primăria municipiului Satu-Mare, dar şi consilier local în Consiliul local al municipiului Satu-Mare.

Trei maşini şi o motocicletă

Potrivit declaraţiei de interese, acesta este asociat unic al firmei Expert Design SRL, a cărei activitate este suspendată în prezent.

 Potrivit declaraţiei de avere, Leş a primit în anul 2010, drept donaţie, o casă de o sută de metri pătraţi la Satu Mare. Are patru conturi bancare deschise, în care are economii de 22.500 de euro şi 22.000 de lei.

Gabriel Leş are trei maşini Opel şi o motocicletă.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite