Acţiune Poliţia Română. Peste 700 de sancţiuni aplicate şoferilor în şapte judeţe, după controale în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 700 de sancţiuni, după controale ale Poliţiei în zona trecerilor la nivel cu calea ferată  FOTO Adevărul
Peste 700 de sancţiuni, după controale ale Poliţiei în zona trecerilor la nivel cu calea ferată  FOTO Adevărul

Peste 700 de sancţiuni contravenţionale au fost date de poliţişti, în şase judeţe, la o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere în zona trecerilor la nivel cu calea ferată. Totodată, au fost reţinute 42 de permise auto.

„La acţiunea de marţi, care a vizat judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui, au participat poliţişti din cadrul Serviciilor Rutiere Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, împreună cu cei de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Iaşi, sub coordonarea Direcţiei Rutiere şi Direcţiei de Poliţie Transporturi din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR)“, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

În urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au constatat cinci infracţiuni, dintre care patru la regimul circulaţiei, iar una de altă natură.

Totodată, ei au dat 718 sancţiuni contravenţionale, dintre care 84 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, 541 la regimul circulaţiei şi 93 la alte acte normative.

„Dintre cei 42 de şoferi rămaşi fără permis, 16 au fost sancţionaţi astfel pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, trei - pentru depăşire pe platforma căii ferate, iar 23 - pentru alte abateri“, au precizat sursele citate.

De asemenea, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

În 17 iulie, patronul echipei de fotbal FC Ştefăneşti, Nae Nicolae, a murit după ce maşina Bentley condusă de acesta a fost lovită de un tren de persoane, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani, la ieşirea din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite