Peste 3.500 de blistere cu steroizi au fost descoperite într-o geantă abandonată pe marginea unui drum naţional din Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 70.00 de pastile anabolizante au fost găsite de inspectorii vasluieni FOTO Shutterstock
Peste 70.00 de pastile anabolizante au fost găsite de inspectorii vasluieni FOTO Shutterstock

Mai mult de 3.500 de blistere cu pastile anabolizante (un tip de steroizi) au fost descoperite de către inspectorii vamali vasluieni într-o geantă abandonată pe marginea unui drum naţional din judeţul Vaslui. În total, autorităţile au numărat peste 70.000 de pastille.

Potrivit Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni (DRAOV) Iaşi, cele 71.200 de pastile, din două categorii de anabolizante, au fost găsite abandonate într-o geantă pe un drum naţional, între localităţile Murgeni şi Zorleni din sudul judeţului Vaslui.

Anabolizantele erau ambalate în blistere de câte 20 de comprimate şi, cel mai probabil, au fost aruncate dintr-o maşină în momentul în care deţinătorii au aflat de controalele din trafic ale inspectorilor vamali vasluieni.

„Anabolizantele au fost descoperite de către un echipaj mobil al Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Vaslui în timpul desfăşurării unui control în trafic. Autoritatea vamală a ridicat bunurile găsite, urmând să fie predate autorităţilor competente pentru desfăşurarea cercetărilor în acest caz‟, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al DRAOV Iaşi, Liana Barbu.

Autorităţile vasluiene vor trebui să stabilească, pe lângă provenienţa medicamentelor, şi modalitatea în care acestea au fost introduse în România, cel mai probabil din Republica Moldova.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite