Peste 1.500 de poliţişti acţionează suplimentar pentru desfăşurarea în siguranţă a Bacalaureatului de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
1500 de poliţişti acţionează suplimentar FOTO Adevarul
1500 de poliţişti acţionează suplimentar FOTO Adevarul

Peste 1.500 de poliţişti acţionează suplimentar pentru desfăşurarea în condiţii de linişte şi siguranţă a celei de a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat care are loc în aceste zile.

Potrivit unui comunicat de presă, conducerea Poliţiei Române a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acţionează pentru liniştea şi siguranţa comunităţii.

„Astfel, pe durata examenului naţional de Bacalaureat, 1.530 de poliţişti vor acţiona, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 783 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, 303 sunt poliţişti de la rutieră, iar 444 de la alte structuri ale Poliţiei Române”, notează IGPR.

Sursa citată menţionează că echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. 

În acest sens, cele 682 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor. De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite