Nou termen în procesul ADA - CJ Bistriţa-Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus ieri un nou termen în procesul intentat Consiliului Judeţean de către Alianţa D.A. pentru data de 18 mai. Decizia a venit ca urmare a invocării de către CJ

Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus ieri un nou termen în procesul intentat Consiliului Judeţean de către Alianţa D.A. pentru data de 18 mai.
Decizia a venit ca urmare a invocării de către CJ Bistriţa-Năsăud a două excepţii prin care să dovedească netemeinicia acţiunii intentate de Alianţă. Alianţa D.A. a fost reprezentată la primul termen doar de fostul consilier judeţean PD Liviu Rusu, care a calificat procesul drept o "frustrare a unui drept de reprezentare a Partidului Democrat dat de electorat în urma alegerilor". "Noi nu ne-am dat demisiile ca să vină supleanţii PSD, noi ne-am dat demisia ca să cauzăm alegeri anticipate", a declarat fostul consilier. În şedinţa CJ din 4 aprilie, consilierii Alianţei şi supleanţii şi-au prezentat demisiile în bloc. Locurile lor au fost ocupate de către 12 supleanţi de la PSD în baza Legii 237/2004, care spune că, în cazul unor astfel de demisii, locurile sunt ocupate cu supleanţi de pe lista partidului care a câştigat alegerile la nivel judeţean.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite