Hoţi de cablu telefonic, dispăruţi în Crişul Negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au dispărut în Crişul Negru, după ce au sărit în râu de frica poliţiştilor, care i-au surprins furând un cablu telefonic. Tinerii au fost prinşi în flagrant în noaptea de

Doi tineri au dispărut în Crişul Negru, după ce au sărit în râu de frica poliţiştilor, care i-au surprins furând un cablu telefonic.
Tinerii au fost prinşi în flagrant în noaptea de vineri spre sâmbătă în timp ce furau cablu telefonic, în apropierea localităţii Tămaşda. Tinerii au fost prinşi asupra faptului când reuşiseră să sustragă 450 de metri liniari de cablu-conductor din cupru. Unul dintre aceştia a fost imobilizat de poliţişti, dar ceilalţi doi au plonjat în apele Crişului Negru. Suspectul prins şi reţinut, A.D., în vârstă de 28 de ani, din localitatea Vinga, a fost pus sub învinuire şi urmează să fie prezentat Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă, infracţiunea pe care a săvârşit-o fiind pedepsită cu închisoare de la patru la 18 ani. Ceilalţi doi suspecţi, respectiv S.I., 29 de ani, din Vinga, judeţul Arad, şi B.N., 22 de ani, din Pojejena, judeţul Caraş-Severin, sunt în continuare căutaţi în apele Crişului. Din primele investigaţii reiese că suspecţii sunt autorii unui alt furt de 450 de metri de cablu telefonic, sustras din aceeaşi locaţie în noaptea de 3 spre 4 aprilie şi reinstalat în cursul săptămânii de angajaţii RomTelecom. De fiecare dată, prejudiciul adus societăţii de telefonie a fost de aproape 2.500 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite