Gigi Becali, bun de plată: finanţatorul Stelei este obligat să-i dea daune de 10.000 de lei lui Dragoş Săvulescu pentru că l-a făcut homosexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali, 10.000 daune după ce l-a făcut homosexual pe fostul acţionar al F.C.Dinamo
Gigi Becali, 10.000 daune după ce l-a făcut homosexual pe fostul acţionar al F.C.Dinamo

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis, luni că finanţatorul Stelei, Gigi Becali se face vinovat de calomnie şi trebuie să plătească daune 10.000 de lei. Asta după ce Becali l-a făcut homosexual pe fostul acţionar al S.C. Dinamo, Dragoş Săvulescu. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la instanţa supremă.

Referitor la decizia instanţei, Gigi Becali a declarat, la România TV, că nu are de gând să atace decizia cu recurs.

„Este Săptămâna Mare, nu fac niciun recurs. Dacă trebuie să plătesc, plătesc. Este bine că s-a făcut asta în Săptămâna Mare, pentru a mă smeri. Eu nu trebuia să spun acele lucruri. Am făcut o greşeală creştinească. Eu am spus ce se bârfea, nici măcar nu am văzut. Îmi pare rău pentru ce am spus atunci şi i-am cerut scuze lui Dragoş“, a spus latifundiarul din Pipera.

Ştiu că sunt în post, dar eu sunt un păcătos

„Am auzit că Dinamo ne aşteaptă cu tabela pe care afişează nişte oi. Cine putea face asta? Nicu Badea, un fost securist care n-are sare şi piper, şi Dragoş Săvulescu pe care l-a prins nevasta cu un bărbat în pat. Ştiu că sunt în post, dar eu sunt un păcătos şi nu întorc şi celălalt obraz. Ce rost au măgăriile astea? Să se gândească şi ei că e vorba de naşul lui Cristi Borcea. Ăştia sunt oameni de de doi lei“, a declarat în decembrie 2012,  Gigi Becali la adresa lui Săvulescu.

Curtea de Justiţie a UE: Gigi Becali trebuie sancţionat pentru homofobie

Becali nu este la primul incident de acest gen. Magistraţii Curţii Europene de Justiţie au hotărât săptămâna trecută că acesta ar trebui sancţionat mai dur pentru homofobie, după ce au judecat, la sesizarea Curţii de Apel Bucureşti, un proces în care fostul europarlamentar primise doar un avertisment pentru afirmaţia că nu va angaja niciodată fotbalişti homosexuali la Steaua.

Judecătorii europeni de la Luxemburg au hotărât acum câteva zile că afirmaţiile făcute de fostul europarlamentar Gigi Becali acum trei ani, potrivit cărora la clubul de fotbal Steaua nu vor juca niciodată fotbalişti homosexuali, denotă homofobie şi că demnitarul ar trebui sancţionat pentru ele.

Totodată, Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a hotărât că şi clubul Steaua adoptă politici de angajare discriminatorii, întrucât conducerea oficială a clubului nu s-a distanţat în niciun fel de afirmaţiile patronului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite