Copii de grădiniţă, târâţi în linşajul mediatic îndreptat asupra soţiei lui Sergiu Nicolaescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dana Nicolaescu, vânată de hienele din presă FOTO Pappics
Dana Nicolaescu, vânată de hienele din presă FOTO Pappics

Dana Nicolaescu, soţia defunctului regizor, a fost supusă în ultimele zile unui scandalos atac mediatic. După ce au fost acuzaţi că au inventat un presupus moştenitor al lui Sergiu Nicolaescu, cei de la RTV au luat ieri cu asalt grădiniţa particulară la care Dana Nicolaescu este acţionar. Părinţii copiilor de grădiniţă, revoltaţi, au transmis o scrisoare deschisă, pe care v-o prezentăm mai jos.

Scrisoare deschisă către jurnalişti, societate civilă şi autorităţi

Nu fabricaţi ştiri senzaţionale pe seama copiilor de la gradiniţa Pink Lemon

Ieri, 8 ianuarie 2013, câţiva “jurnalişti” au dat buzna, în timpul orelor de curs, în gradiniţa Pink Lemon. Imaginile difuzate de televiziunea RTV arată abuzul incalificabil al angajaţilor televiziunii. Motivul invocat este faptul că Dana Nicolaescu este una dintre acţionarele instituţiei.

Noi, părinţii copiilor cursanţi de la Pink Lemon am ales această grădiniţă pentru calitatea serviciilor sale, pentru profesionalismul celor angajaţi în educaţia copiilor noştri, pentru multiculturalismul şi valorile democratice predate celor mici, nicidecum pentru mondenităţi jurnalistice sau de altă natură.

Constatăm cu legitimă îngrijorare că o parte dintre dumneavoastră consideraţi de interes public faptul că Dana Nicolaescu este una din asociatele Pink Lemon SRL. Cu toate acestea, credem că o simplă ştire - dacă dumeavoastră, profesionişti în comunicare publică, găsiţi informaţia ca fiind relevantă - ar fi fost de ajuns. Însă, pentru noi, ca părinţi, este de netolerat ca cineva să intre pe proprietatea grădiniţei fără permisiunea educatorilor şi a noastră. Cu atât mai mult jurnalişti la vânătoare de exclusivităţi irelevante publicului larg.

Astfel, pe această cale, vă solicităm public să nu mai bruiaţi orele de curs în care copiii noştri învaţă să devină cetăţeni şi nu obstrucţionişti ai proceselor educaţionale, ignoranţi, avizi după cancanuri. Renunţaţi la tehnici de gherilă media într-o grădiniţă.

Dezamăgiţi de etica unor jurnalişti şi instituţii de presă,

Părinţii Pink Lemon

Semnează:

Ciprian Necula
Ioana Popa
Dana Mazarache
Călin Mazarache
Alina Lengyel
Dan Lengyel
Lăcrămioara Borza
Mihai Vecerdea
Oana Duşmănescu
Arina Ionescu
Codruţa Dunăreanu
Cristian Viasu
Anny Blas
Irina Meliţă
Ştefan Simion
Ana Iancu
Ştefan Iancu
Cristina Atanasiu
Marian Gheorghe
Lăcrămioara Sandu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite