UPDATE O persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit. Printre victime, un copil de patru luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit, iar alte şapte  au fost grav rănite în judeţul Giurgiu, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit şi au ieşit de pe carosabil. Printre victimele aflate în stare gravă se numără şi un copil de patru luni.

UPDATE Una dintre cele cinci persoane rănite în accidentul care a avut loc, sâmbătă, în judeţul Giurgiu, după ce două autoturisme s-au ciocnit, a murit, în timp ce alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital, astfel că numărul total al răniţilor ajunge la şapte.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, comisarul Cristian Şuţă, a declarat că una dintre persoanele rănite a murit, fiind vorba despre şoferul care a provocat accidentul. De asemenea,  alte trei persoane din cele două autoturisme au avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că bilanţul accidentului este de un mort şi şapte răniţi.
Conform sursei citate, între cele şapte persoane rănite se află şi o fetiţă de patru luni.

„Şoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat de 40 de ani, a decedat, încercându-se resuscitarea lui la locul accidentuului timp de o oră. Alte cinci persoane rănite, între care şi o fetiţă de patru luni, au fost transportate la spital, fiind vorba de o familie din localitatea Negrileşti, judeţul Galaţi, care se deplasa la o petrecere în Teleorman. De asemenea, şoferul de 53 de ani al autovehiculului Logan MCV şi pasagerul din dreapta au ajuns şi ei la spital”, a declarat Cristian Şuţă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu.

Cele şapte persoane rănite au fost transportate la spitale din Bucureşti şi Bolintin.

UPDATE Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Giurgiu, un autoturism Dacia Logan în care se aflau şoferul şi cinci pasageri, între care şi o fetiţă de patru luni, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o maşină Dacia Logan MCV, care circula regulamentar şi în care erau două persoane.

„Martorii spun că şoferul maşinii Dacia Logan a depăşit sau a ocolit o groapă, intrând pe contrasens unde autoturismul său a intrat în coliziune cu Loganul MCV, un autoturism Break, care se deplasa regulamentar. Sunt cinci persoane rănite care vor fi transportate la spital, una dintre ele este în stare gravă şi este resuscitată de către medici. La faţa locului au intervenit salvări SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă, iar între pasagerii din autovehiculul care a provocat accidentul era şi o fetiţă de patru luni, doctorii urmând a stabili în ce stare este după impact”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, comisar Cristian Şuţă.

UPDATE Accidentul s-a produs la intrarea în localitatea Roata de Jos din judeţul Giurgiu. Două autoturisme Logan au fost implicate în accident, afirmă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu. „Într-unul dintre ele se aflau cinci persoane adulte şi un copil, iar în cel de-al doilea se aflau doi adulţi. Copilul a fost transportat la unitatea de primiri urgenţe Roata de Jos”, a declarat Gabriela Olexiuc.

Unul dintre bărbaţi a rămas încarcerat în autoturism. Deşi medicii echipajului SMURD sosit la faţa locului i-au făcut procedurile de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat.

„Alte patru victime au fost duse la spitale din apropiere. La faţa locului se află şi un elicopter SMURD, ambulanţe şi medici care fac trierea victimelor şi încearcă să le transporte la spitalele din apropiere unde vor putea primi îngrijirile de care au nevoie”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu.

Momentan nu se cunosc cauzele accidentului, iar poliţiştii nu ştiu încă dacă vreunul dintre şoferii celor două autoturisme se aflau sub influenţa alcoolului.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite