Ce staţii de metrou mai urmează să fie închise. RATB le sare în ajutor bucureştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modernizarea staţiilor de metrou continuă. În acest weekend urmează să fie închisă staţia de metrou Pipera (perioada 15 - 17 iulie) trenurile urmând să circule cu călători doar până la/de la staţia Aurel Vlaicu, iar la sfârşitul lunii (29 iulie – 1 august) va intra în modernizări staţia de metrou Aurel Vlaicu.

Practic, în intervalul menţionat vor fi schimbate instalaţiile de taxare pentru care Metrorex a primit în ultimele luni amenzi usturătoare de la reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. 

Metrorex precizează că a informat autorităţile locale şi RATB cu privire la desfăşurarea proiectului de modernizare, precum şi a modificărilor apărute în graficul de execuţie, şi a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafaţă, pentru perioadele în care se vor desfăşura lucrări în staţiile cu un singur acces. 

De aceea, RATB va înfiinţa nouă linii-navetă de autobuze, care vor circula la un interval de 2-3 minute în zilele de lucru, respectiv 3-4 minute în zilele de sărbătoare, pentru asigurarea transportului călătorilor de la staţiile de metrou închise la cele învecinate de pe aceeaşi magistrală. 

Ce staţii urmează să mai fie închise

După Aurel Vlaicu va fi modernizată staţia Constantin Brâncoveanu – (22 - 25 iulie), apoi staţiile Piaţa Unirii 1, Eroii Revoluţiei şi Păcii care vor intra în proces de modernizare în perioada 19 - 25 iulie. Vor urma staţiile Obor, Piaţa Victoriei, Piaţa Sudului şi Piaţa Unirii 2, care vor fi închise în perioada 2-8 august, după care vor intra în reparaţii staţiile Eroilor, Politehnica şi Gorjului în perioada 16 - 22 august 2018. Urmează, Tineretului şi Apărătorii Patriei (2 – 5 septembrie), Dimitrie Leonida şi Costin Georgian (9 – 12 septembrie), şi în final Pantelimon şi Berceni (16 – 19 septembrie).

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite