Bărbat fără adăpost, arestat preventiv după ce ar fi violat un băiat de 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a fost reţinut FOTO Adevărul
Un bărbat a fost reţinut FOTO Adevărul

Un bărbat fără adăpost din Capitală a fost arestat preventiv după ce ar fi violat un băiat de 12 ani provenit dintr-o familie dezorganizată. Cazul a ajuns în atenţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Potrivit unui comunicat de presă, cazul a fost raportat prin 112 pe 7 mai, imediat după miezul nopţii. Ulterior, grupa operativă a secţiei de poliţie şi poliţiştii de ordine şi siguranţă publică s-a mobilizat şi a demarat investigaţiile. 

„Pe baza descrierii oferite de minor au reuşit depistarea unui bărbat, de 26 de ani, pe care l au condus la audieri. În acest răstimp şi băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a şi rămas internat”, se arată în document. 

Potrivit sursei citate, băiatul a intrat pe 6 mai în dialog cu un bărbat, din categoria persoanelor fără adăpost, iar cel din urmă, după ce a intrat, împreună cu minorul, în rulotă unde se instalase băiatul, prin violenţă l-ar fi constrâns să întreţînă relaţii sexuale anale.

Bărbatul de 26 de ani a fost reţinut, iar parchetul a propus arestarea să preventivă. Ulterior, Judecătoria Sectorului 3 a admis această propunere şi a dispus arestarea preventivă a tânărului. 

Cercetările efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au reliefat că minorul, provenit dintr-o familie dezorganizată, şi -a găsit adăpost temporar într-o rulotă parcată pe rază sectorului 3. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite