Adevărul, locul II la Cupa Presei, în Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliştii băcăuani au lăsat ieri pixurile, agendele, reportofoanele, camerele şi alte "unelte" specifice şi şi-au încercat îndemânarea (surse autorizate susţin că, de fapt, doar norocul)

Jurnaliştii băcăuani au lăsat ieri pixurile, agendele, reportofoanele, camerele şi alte "unelte" specifice şi şi-au încercat îndemânarea (surse autorizate susţin că, de fapt, doar norocul) cu pistolul şi puşca-mitralieră. Cei care au comis eroarea de a-i face pe ziarişti să creadă că se pricep şi la arme sunt jandarmii băcăuani. Generalul de brigadă Nicolaie Rugină a fost prezent, ca în fiecare an, pentru a le explica personal jurnaliştilor cum e cu linia de ochire, înălţătorul şi cătarea. Tragerea a fost efectuată cu muniţie de război, fiecare dintre cei 30 de concurenţi având la dispoziţie trei cartuşe la pistol şi trei la pistol mitralieră. Corespondentul ziarului Adevărul, în echipă cu colega Dana Popa de la "Monitorul", a reuşit un loc doi pe echipe, după
împuşcarea
a 25 de puncte din 30 posibile la pistolul mitralieră cal. 7,62 şi ceva mai puţine la pistolul Carpaţi. Dana Munteanu, corespondent Mediafax, s-a impus la feminin, iar colegii de la "Ziarul de Bacău" şi "Deşteptarea" au dominat întrecerea bărbaţilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite