Accident în Capitală între un tramvai şi un camion. Şoferul şi vatmanul, duşi la spital. RATB a introdus o maşină pentru preluarea călătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul camionului şi vatmanul au fost duşi la spital FOTO ISUBIF
Şoferul camionului şi vatmanul au fost duşi la spital FOTO ISUBIF

Un tramvai de pe linia 41 şi un camion au fost implicate, joi, într-un accident rutier care a avut loc în Capitală. Şoferul maşinii şi vatmanul au fost transportaţi la spital. Circulaţia tramvaielor a fost blocată, astfel că RATB a introdus un autobuz pentru preluarea călătorilor.

UPDATE Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a introdus o linie navetă de autobuze, 641, pentru a prelua călătorii de pe linia tramvaiului 41, blocată de dimineaţă.

Mai multe autobuze 641 au plecat deja dinspre Ghencea şi dinspre Piaţa Presei Libere pentru a asigura circulaţia pe linia tramvaiului 41, a spus Constantin Tobescu, reprezentantul RATB, citat de Mediafax.

Un accident s-a produs joi pe Strada Turda din Capitală după ce un camion a intrat într-un tramvai. Şoferul maşinii şi vatmanul au fost duşi la Spitalul Elias, aceştia suferint mai multe traumatisme. Nicio persoană din tramvai nu a fost rănită.

Din primele informaţii se pare că şoferul camionului ar fi vrut să întoarcă maşina şi a intrat pe linia de tramvai după care s-a răsturnat.

La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare, un echipaj de descarcerare grea, o autospecială cu apă şi spumă şi trei ambulanţe.

   

accident tramvai camion foti isu
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite