Autoturismul care a lovit o fetiţă de 10 ani pe o trecere de pietoni din Capitală, identificat de poliţişti. Şoferul care a fugit de la faţa locului, căutat de autorităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Autoturismul care a accidentat grav, joi, o fetiţă de 10 ani pe o trecere de pietoni din Capitală a fost identificat de poliţişti. Aceştia continuă să-l caute pe şoferul care a fugit de la locul accidentului. Incidentul s-a petrecut joi în sectorul 4 din Bucureşti, pe strada Luica, fetiţa fiind transportată de urgenţă la spital, cu piciorul rupt.

La o zi de la incidentul rutier, poliţiştii de la Brigada Rutieră Bucureşti, în cooperare cu alte structuri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Buicureşti au reuşit să identifice autoturismul implicat în accidentul rutier. 

„Cercetările şi verificările au fost îngreunate şi de faptul că autoturismul a fost vândut de mai multe ori, fără a fi întocmite documentele de înmatriculare de către persoanele care au intrat în posesia acestuia”, se arată într-un comunicat al Poliţiei. 

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate de poliţiştii Brigăzii Rutiere în vederea identificării persoanei care a condus şi pentru stabilirea tuturor aspectelor care au stat la baza situaţiei de fapt în această cauză.

„Un autoturism care se deplasa pe stra Luica ar fi acroşat o fetiţă de aproximativ 10 ani în timp ce s-ar fi deplasat pe trecerea de pietoni. Autorul a părăsit locul fără încuviinţarea organelor de poliţie, în continuare facem verificări pentru identificarea acestuia şi stabilirea cauzelor. Fetiţa este rănită grav, posibil fractură de picior”, declara, ieri, Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite