VIDEO Bucureşti: Incendiu de proporţii în Piaţa Reşiţa GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, în jurul orei 10.00, în Piaţa Reşiţa din Capitală. Mai multe magazine au ars şi patru persoane au fost rănite, două dintre ele fiind spitalizate. Primarul sectorului 4, Cristian Piedone, spune că incendiul a pornit de la o covrigărie. El a precizat că administratorul pieţei nu a investit nimic în ultimii 20 de ani în imobilul în care funcţiona piaţa.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DIN TIMPUL INTERVENŢIEI LA STINGEREA INCENDIULUI DE LA PIAŢA REŞIŢA

Mai multe magazine din Piaţa Reşiţa au luat foc şi zece maşini de pompieri s-au chinuit timp de două ore să stingă flăcările care au cuprins o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi.

Mai citiţi şi:

Un incendiu puternic a izbucnit, joi după-amiază, în Piaţa Crângaşi din Capitală. Focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi.

Patru persoane au fost rănite în acest incendiu. "Este vorba despre două persoane care au suferit arsuri de gradul 1, în special pe mâini, şi au fost internate la Spitalul Bagdasar. Alte două persoane au primit îngrijiri pe loc, o femeie care a fost intoxicată cu fum şi un bărbat care a leşinat. Ambii au refuzat internarea", a spus Bogdan Opriţă, preprezentantul SMURD Bucureşti.

Piaţa Reşiţa distrusă de flăcări GALERIE FOTO

UPDATE 12.40 Incendiul izbucnit, marţi, în Piaţa Reşiţa din Sectorul 4 al Capitalei a fost stins după aproximativ două ore, zona fiind în continuare supravegheată de echipajele de pompieri aflate la faţa locului.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, au declarat, marţi, că pompierii au reuşit să stingă incendiul după aproximativ două ore, dar la faţa locului vor rămâne câteva echipaje de intervenţie, care vor supraveghea în continuare zona.

Purtătorul de cuvânt al RATB, Mihai Vlădărău, a declarat, pentru MEDIAFAX troleibuzele liniilor 77 şi 76 şi autobuzele 381 care au traseu pe la Piaţa Reşiţa au fost deviate pe Bulevardul Alexandru Obreja în urma incendiului, după ce focul a afectat liniile de înaltă tensiune, în această piaţă fiind şi capătul acestor mijloace de transport în comun.

De asemenea, circulaţia rutieră în zona Pieţei Reşiţa a fost întreruptă temporar, pentru a permite intervenţia pompierilor.

Incendiul din Piaţa Reşiţa a pornit de la o covrigărie

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone  a spus că, din primele informaţii, rezultă că incendiul ar fi pornit de la o covrigărie care funcţiona în incinta Pieţei Reşiţa. Piedione a adăugat că  Piaţa Reşiţa este administrată de o societate comercială care "timp de 20 de ani nu a investit niciun leu în imobilul în care funcţiona piaţa".

Iată, mai jos, momentul când a izbucnit incendiul:

Video primit prin amabilitatea Mirunei Lală şi a Nicoletei Constantinescu.

Aşteptăm imaginile dumneavoastră de la acest incendiu pe adresa web@adevarul.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite