VIDEO Peste 1.000 de oameni au participat la un miting „anticip“ desfăşurat în Parcul Izvor din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 1.000 de persoane, printre care şi călugări, au participat joi după-amiază, în Parcul Izvor din Bucureşti, la un miting „anticip“ organizat pentru a avertiza privind riscurile la care se expun, în opinia lor, cei care acceptă cardul de sănătate şi, în general, acte biometrice.

Protestul, organizat de Asociaţia Dreptate şi Adevăr, a avut pe trotuarul de vizavi de Palatul Parlamentului, unde participanţii au afişat pancarte şi au scandat contra informatizării datelor personale, relatează Mediafax.

"Cip = Sclav", "Nu vrem lagăr electronic" şi "În loc să daţi bani pe carduri, mai bine angajaţi medici şi asistente" sunt câteva dintre mesajele de la protestul autorizat începând cu ora 12.00.

Mesaje similare au ţinut să trasmită, la un moment dat, şi aproximativ 20 de simpatizanţi ai mişcării legionare, care au protestat în aceeaşi zonă, însă separat de masa enoriaşilor şi călugărilor.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei, singurul incident a fost legat de o persoană venită la protest cu lanţuri asupra sa. La solicitarea organizatorilor, aceasta a fost dusă de jandarmi la Secţia 157 de Poliţie, pentru a fi legitimată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite